Åsa Eklind & Carole Simonsson 29/4 2017 kl 16-19

Vernissage lör 29/4 kl 16-19
Vi visar ett urval av vår konst, Styling Studio, Trädgårdsgatan 5 i Karlstad t o m 5/6
Under vernissagen serveras dryck o småtugg. Gypsyjazzbandet Swing du Soleil underhåller.
Varmt Välkomna!

Åsa Eklind

Åsa Eklind, född 1972, bor i Viken, Karlstad. Jag målar i akryl och blandteknik och gör konsthantverk i decoupageteknik. Återkommande motiv är blommor, fåglar, fjärilar och foton från förr. Bilder från mina många resor till världens alla hörn dyker också upp här och var. Det mesta är färgstarkt, som livet när det är som bäst!

Carole Simonsson

Carole Simonsson, född 1965, bor på Norrstrand i Karlstad. Jag har alltid gillat att vara kreativ i olika material. Tyg är det jag jobbat mest med tills jag köpte akvarellfärger och block och började måla. Efter att ha provat natur, landskap, byggnader etc som motiv så fastnade jag för kvinnokroppen och det har blivit mitt sätt att uttrycka min konst.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *