Dan Klarström & Aina Knutsson 2017-09-02 kl 13.00-15.00

Aina Knutsson

Numera Jörnmark i efternamn. Har gått Åke Skölds Ritskola i Stockholm 1995. Började sedan måla, mina specialiteter är olja, akvarell samt flyttekniker. Haft utställningar på Österlen, Gullspång,Blå lagårdn i Arvika samt i Karlstad.

Dan Klarström

Jag heter Dan Klarström och är uppväxt i Deje. Sysslar med foto. Det blir en del natur och landskap men också en del annat som blicken fastnar för.

Jag har deltagit i Forshaga Kommuns konstrunda Lustenrundan sedan starten 2012 och har då ställt ut på Gamla Kraftstationen i Deje.  Första året deltog jag endast med några andra utställare i en installation som hette Underverket. Från 2013 så har jag ställt ut mina egna bilder. Hösten 2013 påbörjade jag även ett samarbete med Ylva Olsson vilket resulterade i 2 st. fotoböcker. Vi har även tillsammans ställt ut på bl.a Hotell Plaza i Karlstad, Lärcenter i Forshaga ,  Blomsteraffärn i Deje, Forshaga Kommuns Vardagslivsmässa, några gånger i samband med julskyltningen och Gjuteriet i Karlstad.

Dan Klarström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *