John Lundqvist, 10/6 2017 kl 17-20

Vernissage lördag 10/6 kl 17-20. John Lundqvist ställer ut sin konst och spelar med sitt band Poetry For Bastards. Bandet uppträder senare på The Rock Bar!

Välkommen till en kväll med konst, musik,vin och snittar!
Stylingbaren är öppen!

John Lundqvist

Jag kommer från Forshaga och det ligger i Värmland 2 mil norr om Karlstad. Jag har konsten i blodet efter mina föräldrar. Gick på Kyrkeruds folkhögskola 89-91 och har jobbat med konst sen dess. Trasmattor kom till av en slump som är lite av mitt signum. Nu är jag egen företagare och har musiken  vid sidan av som ett komplement till skapandet. Jag sjunger och spelar gitarr i bandet Poetry of Bastards. Musik, målande, kreativitet. Många skulle nog kalla mig för allkonstnär då jag ser konst i det mesta. Eller möjligheten till konst. Som att bygga en gitarr av en bensindunk till exempel.

John Lundqvist

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *