Margita Bååth och Bjarne Högkvist 28/10 kl kl 12-15

Vernissage lördag 28/10 kl 12-15

Margita Bååth

Jag heter Margita Bååth och bor i Norra Råda. Jag har alltid gillat att rita och måla. Jag målar med akrylfärg och grunden till måleriet är Vedic Art ett meditativt måleri som jag har utvecklat till mitt eget eftersom det kommer budskap till varje tavla.

Bjarne Högkvist

Jag heter Bjarne Högkvist och är född i Karlstad men numera bosatt i Forshaga. Redan som 5-åring började jag tälja barkbåtar och måla akvareller. Jag är utbildad möbelsnickare och har gått kurser i bildhuggeri. Gesällprovet avgavs 1958 och sedan dess har jag ägnat mig åt att snida i trä. 1975 fick jag Forshaga kommuns kulturstipendium. Mina alster har varit med på utställningar som t ex Ambassaden i Wien, Swedish Style Gift Shop i Chicago mm. Nu vill jag ägna mig åt akvarellmåleri.

Margita Bååth och Bjarne Högkvist

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *